Vrijstaande Overkapping 

Wilt u een overkapping, maar ziet u het niet zitten om deze aan uw woning vast te zetten? Of zoekt u een nieuwe, losse plek om te ontspannen? Dan is een vrijstaande overkapping de ideale oplossing. Een vrijstaande overkapping plaatst ui gemakkelijk in bijvoorbeeld uw tuin of ergens anders waar het uit komt. U kunt op deze manier niet alleen genieten van de natuur rondom uw woning, maar u kunt er ook een nieuwe locatie van maken om uw hobby uit te breiden. Hulp nodig met het kiezen van de juiste mogelijkheden? Neem gerust contact op, en wij helpen u graag.

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een vrijstaande overkapping

Een vrijstaande overkapping kent veel voordelen:

  • Een nieuwe plek voor sfeer of hobbyisten
  • Meer afzondering van uw woning en extra ruimte
  • Hoogwaardige kwaliteiten
  • Persoonlijk advies op maat
  • Professionele installatie mogelijk

Waarom een vrijstaande overkapping?

Een vrijstaande overkapping is een stijlvolle investering en kan een schitterend project worden. Voor een lege, kale buitenruimte is de vrijstaande overkapping ideaal om uw leefomgeving om te toveren met een moderne sfeermaker. De keuze in kleur, materiaal en accessoires is enorm waardoor u altijd de juiste oplossing voor uw woning vindt.

Bij Gouden Hamer Overkappingen streven wij naar de hoogste kwaliteit en gebruiken wij enkel de beste materialen. Kiest u voor een glazen overkapping, of toch een overkapping van aluminium? U kunt zelf de keuzes maken of hulp krijgen van één van onze experts. Wij kunnen u helpen met inspiratie en tips zodat de vrijstaande overkapping perfect bij de rest van uw woning en leefomgeving past. Wij zorgen ervoor dat u centraal staat in het keuzeproces en dat wij enkel het middel zijn om uw droom overkapping te realiseren.

De realisatie van uw vrijstaande overkapping kunnen wij van ontwerp tot installatie uit handen nemen. Wij houden rekening met uw wensen qua maten en materialen en zorgen voor genoeg ruimte voor de accessoires die u wenst terug te zien. Benieuwd wat wij samen met u neer kunnen zetten? Neem dan gerust contact op.

Wat kost een vrijstaande overkapping?

De kosten van vrijstaande overkapping kunnen sterk uiteenlopen. Het hangt vooral af van de maat/afmetingen van uw overkapping en welke extra opties u besluit toe te voegen. Het is daarnaast ook mogelijk om de montage en installatie over te laten aan onze specialisten. Zo weet u zeker dat alles is zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw vrijstaande overkapping.

Wat onze klanten zeggen

portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten