Veranda

Uw perfecte veranda vindt u bij Gouden Hamer Overkappingen. Met een groot assortiment aan modellen, materialen en afmetingen kunt u bij ons terecht om de ideale veranda voor uw woning te ontwerpen. Met een veranda kunt u altijd comfortabel van het buitenleven genieten ongeacht het weer. In de broeiende zomer of de frisse winter, met een veranda van Gouden Hamer zit u altijd goed. Een veranda kan een gezellige, sfeervolle plek aan huis worden om met uw vrienden en familie te zitten of van het buitenleven te genieten.

$

Overkapping experts

$

Ook bereikbaar voor onderhoud

Klanten

Overkappingen

info@goudenhameroverkappingen.nl

Moderne veranda voor extra leefruimte.

Wat kan een veranda voor mij betekenen?

Een veranda is de ideale smaakmaker voor uw woning. Het biedt extra ruimte voor de koudere dagen in de winter, en een mooie opening naar uw tuin op de warmere dagen. Een veranda is een ideale investering om het hele jaar door van te kunnen genieten. Daarnaast is een veranda niet alleen veelzijdig, het is eenvoudig te installeren of uit te breiden met verschillende accessoires. Wilt u het liefst dat de veranda wordt gemonteerd; ook dan zit u bij Gouden Hamer Overkapping goed! Wij helpen u graag op weg met de zoektocht naar de perfecte veranda.

$

Snelle en Betrouwbare Overkappingen

$

Goed getraind personeel

Wat kost een veranda?

De prijzen van een veranda kunnen flink uiteenlopen. De keuze voor materialen en de afmeting van de veranda hebben het grootste effect op de prijs. Onze specialisten helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken. Neem daarom gerust contact op of vraag een volledig vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een concreet voorstel.

Voordelen van een veranda

Een veranda is een verlengstuk van uw huis

U kunt bijna het gehele jaar buiten zitten

Een luxe, sfeervolle uitstraling

Creëert een gevoel van intimiteit

Verschil veranda en overkapping

Het verschil tussen een veranda en overkapping zit hem voornamelijk in de montage. Waar een veranda meestal aan één kant van uw woning bevestigd zit, kan een overkapping op elke plaats in uw tuin staan. Bij de overkapping is het dus ook mogelijk hem verder van uw woning af te zetten.

Welke soorten veranda’s kunt u bij Gouden Hamer laten plaatsen?

Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt weten welke overkapping het beste bij uw wensen past?
Lees dan hier de meeste gestelde vragen of stel uw vraag via het contactformulier.

Aluminium Veranda

De meest duurzame keuze voor een veranda blijft een aluminium veranda. Onze veranda’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en kennen een lange levensduur. Zo weet u zeker dat u zorgeloos voor lange tijd kunt genieten. Een nieuwe, moderne ruimte aan huis creëert u met de aluminium veranda’s van Gouden Hamer.

Glazen Veranda

Wilt u een stijlvolle veranda laten plaatsen? Dan is de glazen veranda een geweldige keuze. De glazen veranda’s van Gouden Hamer geven u een nieuwe mogelijkheid om extra te kunnen genieten van uw omgeving rond huis. Vanwege de grote glazen panelen is het uitzicht vanuit huis waanzinnig en heeft uw woning meer natuurlijke licht inval. In de zomer is een glazen veranda ook een fijne plek om beschut te kunnen zitten. Onze experts helpen u graag met de mogelijkheden!

Veranda in de tuin

Wilt u een nieuwe, moderne uitstraling creeren in uw tuin? Dan kunt u één van onze kwalitatieve veranda’s in uw tuin laten plaatsen. De materialen, afwerkingen en accessoires kunnen volledig aan uw wens worden geleverd waardoor u altijd uw droomveranda bij ons kunt samenstellen. Uw tuin kan een plek van rust en stilte zijn, een veranda helpt om hier een extra mooie ervaring van te maken. Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we samen de juiste keuze kunnen maken.

Veranda met Schuifwanden

Om uw veranda nog dynamischer te maken en een open gevoel aan uw woning te geven, kunt u kiezen om uw veranda uit te breiden met schuifwanden. Tijdens de zomer kunt u gemakkelijk de wanden open zetten waardoor u snel veel ruimte en een opening naar uw tuin creert. ’s Winters kunt u de wanden dicht laten en de warmte in huis houden. Kiest u voor glazen schuifwanden? Dan is het in de winter nét zo fijn als in de zomer. U kunt dan elk seizoen volop genieten van de buitenwereld, ook als het weer het wat lastiger maakt.

Onze projecten

Hoe wij werken

1

STap 1

Op onze website vraagt u gratis en vrijblijvend een overkapping offerte aan.

2

Stap 2

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Daarna maken wij met u een afspraak voor de inmeting.  

3

Stap 3

Wij komen de inmeting doen. Zo weten we zeker dat de afmetingen van uw droomoverkapping kloppen.

4

Stap 4

Uw droomoverkapping wordt door ons geplaatst. Vervolgens kunt u van uw droomtuin genieten.

Stel niet langer uit en ga voor uw VERANDA!