Tuinkamer

Heeft u behoefte aan extra leefruimte aan huis? Dan is een tuinkamer de ideale oplossing om zowel het hele jaar buiten te genieten als binnen extra ruimte te creëren. Met de tuinkamers van Gouden Hamer realiseert u de perfecte tuinkamer voor uw woning.  

$

Overkapping experts

$

Ook bereikbaar voor onderhoud

Klanten

Overkappingen

info@goudenhameroverkappingen.nl

Moderne tuinkamers voor extra leefruimte.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie tussen een veranda en glazen schuifwanden. U kunt een tuinkamer gebruiken ter uitbreiding van uw woning of om het hele jaar door te kunnen genieten van buiten zijn. Bij Gouden Hamer kunt u uw overkapping uitbreiden met stevige, kwalitatieve zijwanden om het een sluitend geheel te maken. Zo zit u beschut van de wind en kunt u onder alle weersomstandigheden toch genieten van het buitenleven. 

$

Snelle en Betrouwbare Tuinkamers en overkappingen

$

Goed getraind personeel

Specificaties

Staanders van 136x136mm

Aluminium: Volgens DIN EN 755-2 dikte van 3.0 MM

Extra sterke 6063-T6 aluminium

Bevestigingsmaterialen: volgens diverse DIN-specificaties

Poedercoating: 80-100Mµ poedercoating (RAL 7016/9005/7001)

Exolon polycarbonaat platen: 16 mm dikte, meerwandig, éénzijdig UV-bestendig

Regenafvoer is integreerbaar in de staander

Ronde goot / Vlakke goot

Voordelen van een tuinkamer

Extra beschutting rondom uw woning

U kunt bijna het gehele jaar buiten zitten

Een tuinkamer biedt koelte overdag en warmte in de avond

Creëert een gevoel van intimiteit

Met een tuinkamer kunt u de tuinspullen laten staan

Een tuinkamer is een meerwaarde voor uw woning

Verschil tuinkamer met veranda/ overkapping 

Het verschil tussen een tuinkamer met een veranda of overkapping is veelal te zien in de extra wanden die eraan gemonteerd zijn. Een tuinkamer is een voordeliger alternatief van een aanbouw en brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast de kleinere investering die nodig is, geeft een tuinkamer de mogelijkheid om alle wanden open te zetten tijdens de warme dagen en biedt het toch beschutting tijdens de koudere fagen. Een tuinkamer kan dus voor meer doeleinden worden ingezet. 

Veranda in een tuinkamer veranderen

Uw veranda transformeert u enorm eenvoudig tot een complete tuinkamer. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de juiste veranda uit te kiezen. Het materiaal, de afwerking en eventuele accessoires kunt u volledig naar eigen wens kiezen. Vervolgens kiest u zelf wat voor zijwanden u aan de veranda wil laten bevestigen. Gouden Hamer kent een breed assortiment aan verschillende modellen, waardoor er altijd wat bij uw situatie past. Tot slot is het belangrijk om de voorwand te kiezen. In de meeste gevallen kiest men glazen schuifwanden om het uitzicht en de sfeer van de veranda te behouden. U houdt op deze manier tijdens elk seizoen de mogelijkheid om uw veranda open te zetten voor frisse lucht, of dicht te laten en de warmte binnen te houden.

Wij begrijpen goed dat een veranda ombouwen tot een tuinkamer net zo lastig kan zijn als het kiezen van een geschikte veranda. Daarom helpen onze experts u graag met het maken van de juiste keuzes, zodat uw tuinkamer perfect past bij uw woning. Wij kunnen uw tuinkamer ook volledig plaatsen. Zo heeft u nog minder omkijken naar het proces en weet u zeker dat alles naar wens zal zijn.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt weten welke overkapping het beste bij uw wensen past?
Lees dan hier de meeste gestelde vragen of stel uw vraag via het contactformulier.

Waar plaats ik mijn tuinkamer?

Wij krijgen vaak de vraag wat de juiste plek aan of rondom huis is voor een tuinkamer. Dat is het fijne aan de dynamische tuinkamers van Gouden Hamer: ze kunnen overal geplaatst worden. Zowel aan huis of vrijstaand achter in de tuin. Een vrijstaande tuinkamer wordt vaak ook wel een losse tuinkamer genoemd. De complete constructie staat stevig op vier palen en heeft geen bevestiging aan een muur nodig. Een vrijstaande tuinkamer geeft u nog meer privacy en biedt een ruimte om even los te komen van het drukke leven. Het vrijstaande karakter maakt een tuinkamer dus de perfecte plek om écht tot rust te komen.

Wat kost een tuinkamer?

De prijs van een tuinkamer hangt af van veel verschillende factoren. Zo is het materiaal een hele belangrijke factor, maar ook speelt het formaat van de tuinkamer mee. Heeft u al een (gedeeltelijke) overkapping of veranda staan? Dan kunt u dit als basis gebruiken en heeft u enkel passende zijwanden nodig om de tuinkamer af te maken. Neem gerust contact op met onze specialisten voor duidelijke informatie.

Waarmee kan ik mijn tuinkamer uitbreiden?

Gouden Hamer Overkappingen biedt een uiteenlopend assortiment opties en accessoires om uw overkapping of veranda helemaal naar wens te maken.  Zo kun u uw veranda overkapping uitbreiden tot een volledige tuinkamer met glazen zijwanden, zonwering of schuifwanden. Daarnaast bieden wij accessoires als LED-verlichting en screens.
Heeft u iets anders in gedachten? Wij denken graag met u mee.

Onze projecten

Hoe wij werken

1

STap 1

Op onze website vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte aan.

2

Stap 2

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Daarna maken wij met u een afspraak voor de inmeting.  

3

Stap 3

Wij komen de inmeting doen. Zo weten we zeker dat de afmetingen van uw tuinkamer kloppen.

4

Stap 4

Uw tuinkamer wordt door ons geplaatst. Vervolgens kunt u van uw droomtuin genieten.

Stel niet langer uit en ga voor uw tuinkamer!