Zonwerende rolluiken 

Rolluiken bieden veel wooncomfort. Zo houden ze in de zomermaanden de zon en de warmte buiten, maar zorgen ze er in de winter ook voor dat warmte uw huis minder snel verlaat. Daarnaast biedt een rolluik (slaapkamer)verduistering en heeft het een geluidswerende werking. Bijkomend voordeel is dat onze rolluiken beveiligd kunnen worden, en dus inbraakwerend zijn.

$

Rolluiken experts

$

Ook bereikbaar voor onderhoud

info@goudenhameroverkappingen.nl

Professionele rolluiken op maat

Maatwerk

Bij Gouden Hamer Overkappingen leveren wij producten op maat. Hierdoor kunnen wij u alle soorten rolluiken bieden, ongeacht de grootte of de vorm. Zo kunnen wij bijvoorbeeld rolluiken voor dakkappelen maken, in verschillende lameltypes en deze vervolgens naar wens schuin, rond of half rond plaatsen. Ook draai-kiepramen die naar binnen open gaan kunnen wij eenvoudig voorzien van een rolluik. Afhankelijk van uw raam worden de rolluiken boven, op of in het raamkozijn gemonteerd.

Voordelen van rolluiken

Een rolluik werkt inbraakwerend

Rolluiken hebben een isolerende werking

Rolluiken zijn zonwerend

Verduistering door een rolluik vergroot uw slaapcomfort en privacy

Rolluiken bieden een meerwaarde voor uw woning

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over ons assortiment rolluiken?
Lees dan hier de meeste gestelde vragen.

Kunnen rolluiken geautomatiseerd worden?

Jazeker! Zo verzorgen wij rolluiken met een drukknop of bijvoorbeeld met een timer die rekening houdt met de zonopkomst en ondergang.

Wordt een rolluik altijd op het raam geïnstalleerd?

Nee, dat hoeft nietWij bieden namelijk drie verschillende soorten rolluiken. Dit zijn opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Voor nieuwbouwwoningen zijn veelal de opbouwrolluiken en inbouwrolluiken de best passende optie. Wilt u graag een strakke gevel behouden, maar wel het zonlicht buitenhouden? Dan werken we voor u de rolluikkast via inbouw volledig weg, zodat uw gevel zijn uitstraling behoudt. Via een opbouwsysteem wordt dan het rolluik achter het profiel van het raam geplaatst.

Wanneer u in een bestaande woning nog geen rolluiken heeft en deze nieuw wilt aanschaffen, kunt u het best kiezen voor een voorzetrolluik. Dit rolluik wordt door ons in een kast aan uw gevel gemonteerd.

Bieden rolluiken bescherming tegen inbraak?

Ja. Rolluiken sluiten uw ramen volledig af en bieden daardoor bescherming tegen inbraak. Onze rolluiken zijn daarnaast op meerdere manieren te beveiligen. Dit geldt overigens ook voor bescherming bij een uitslaande brand.

Zorgen rolluiken voor een verlaging van de energiefactuur?

Absoluut. Dankzij de isolerende werking van onze rolluiken bespaart u op uw energieverbruik. In de winter houden de rolluiken warme lucht in uw woning en in de zomer houden ze de warmte juist buiten.

Onze projecten

Hoe wij werken

1

STap 1

Op onze website vraagt u gratis en vrijblijvend een overkapping offerte aan.

2

Stap 2

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Daarna maken wij met u een afspraak voor de inmeting.  

3

Stap 3

Wij komen de inmeting doen. Zo weten we zeker dat de afmetingen van uw droomoverkapping kloppen.

4

Stap 4

Uw droomoverkapping wordt door ons geplaatst. Vervolgens kunt u van uw droomtuin genieten.

CONTROLEER DE TEMPERATUUR IN HUIS MET ONZE ROLLUIKEN.