Tuinoverkapping

Wilt u meer uit de natuur rondom uw woning halen? Dan is een tuinoverkapping de beste investering die u kunt maken. Vanwege het afwisselende weer in Nederland en de grote verschillen van de seizoenen biedt een tuinoverkapping de beste oplossing voor zowel de zomer als de winter. Gouden Hamer Overkapping specialiseert zich in vele soorten overkappingen voor in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle, moderne glazen overkapping om alles te zien en mee te maken. Maak van uw tuin de nieuwe sfeerlocatie en geniet van een nieuwe beleving.

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een tuinoverkapping

De voordelen van een tuinoverkapping bij Gouden Hamer Overkappingen:

 • Een extra luxueuze ruimte
 • Meer beleving van uw tuin
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Vrijstaand of aan uw woning vast
 • Persoonlijk advies op maat

  Waarom een tuinoverkapping?

  Een tuinoverkapping is enorm geschikt als u extra wilt genieten van uw tuin en de natuur rondom uw woning. Het biedt veel extra uitzicht en brengt een nieuwe locatie aan huis met veel natuurlijk licht. Zo krijgt u meer connectie met de natuur wat veel rust en comfort biedt. De dynamiek van elk seizoen ervaart u het best met de overkappingen van Gouden Hamer Overkappingen.

  U kunt op verschillende manieren veel uit uw tuinoverkapping halen. Als u bijvoorbeeld voor een glazen tuinoverkapping kiest laat u veel licht naar binnen en beleeft u enorm veel plezier aan het uitzicht. Ook is een aluminium overkapping een moderne, populaire keuze. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze die perfect past bij uw woning.

  Een tuinoverkapping is dé manier om nog meer van uw tuin te genieten, ongeacht het weer. Wij kunnen u met het hele proces helpen om deze ervaring zo mooi en fijn mogelijk te maken. Van de keuze van de materialen en accessoires, tot het installeren en monteren van de tuinoverkapping. Wij staan graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Wat kost een tuinoverkapping?

  De prijzen voor een tuinoverkapping kunnen veel variëren. Het hangt vooral af van de maat/afmetingen van uw overkapping en welke extra opties u aan de overkapping toe wilt voegen. Laat u ons de installatie ook uitvoeren? Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw tuinoverkapping, wetende dat alles zit zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw hagelnieuwe tuinoverkapping.

  Wat onze klanten zeggen

  portfolio

  Bekijk onze voorgaande projecten