Overkapping Aan Schuur

Bent u vaak in of bij uw schuur te vinden? Dan is het plaatsen van een overkapping ideaal om extra ruimte te hebben. Als u bijvoorbeeld hobbyist bent en veel spullen moet uitstallen, dan zorgt een overkapping er voor dat u spullen buiten kunt neerzetten zonder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden. Ook zorgt een overkapping aan uw schuur in de zomer voor extra schaduw en beschutting. In de nattere seizoenen geniet u van dezelfde beschutting tegen eventuele regen en/ of sneeuw. Gouden Hamer Overkappingen helpt u graag met de juiste oplossing. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een overkapping aan uw schuur

Een overkapping aan uw schuur heeft talloze voordelen:

 • Extra werk- en ontspanningsruimte
 • Meer ruimte voor berging
 • Bestand tegen de elementen
 • Meer beschutting tegen zon, wind en regen
 • Hoge kwaliteit materialen

  Waarom een overkapping aan uw schuur?

  Een overkapping aan uw schuur is voor veel situaties een betere keuze. Mocht u niet helemaal zeker zijn wat er bij uw situatie past, dan kunt u natuurlijk ook altijd advies in winnen bij één van onze experts. Bij Gouden Hamer Overkappingen bieden wij u een groot scala aan materialen en accessoires zodat u van uw overkapping een echte ervaring maakt. Uw ervaring staat bij ons namelijk op de éérste plek en is de kern van het hele proces. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Als u meer leef- en werkruimte wilt aan uw schuur dan is een overkapping de ideale oplossing. Onze glazen en aluminium overkappingen bieden voor ieder wat wilds en zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling aan uw schuur, maar ook voor een comfortabele plek om even los te komen van het drukke dagelijkse leven. Het geeft u een nieuwe plek waar u écht tot rust kunt komen en kunt ontspannen.

  De keuze voor een overkapping aan uw schuur kan soms erg lastig zijn. Daarom staan onze experts voor u klaar. Niet enkel om u van informatie te voorzien, maar ook om u te adviseren over alle mogelijkheden en hoe u het beste haalt uit uw overkapping. De volledige reis van het kiezen van de materialen en accessoires tot het installeren van de overkapping kunnen wij volledig uit handen nemen zodat u snel kunt genieten van uw frisse uitzicht.

   Wat kost een overkapping aan uw schuur?

  De prijs van een overkapping vaan uw schuur kan sterk variëren. Het hangt vooral af van de grootte/afmetingen van uw overkapping en de extra opties die u wilt toevoegen. Wij nemen ook graag de installatie uit handen. Onze experts zorgen ervoor dat alles goed gemonteerd is en u zorgeloos kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte overkapping voor uw schuur.

  Wat onze klanten zeggen

  portfolio

  Bekijk onze voorgaande projecten