Overkapping Aan Huis  

Druk op zoek naar een échte specialist om een overkapping aan huis te laten installeren? Dan zit u bij Gouden Hamer Overkappingen op de juiste plek. Wij bieden u een rijk assortiment aan keuzes en combinaties om de meest passende oplossing te vinden. Een overkapping kan luxe bieden, maar geeft u ook meer mogelijkheden om te genieten van uw woning en alles daar omheen zonder afhankelijk te zijn van het weer. Een overkapping is een goede investering waar u zelf alles in handen heeft. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in kleur, opties en uiterlijk. Ook nemen wij graag de installatie uit handen, zo heeft u er geen omkijken meer aan! Bij ons krijgt u garantie op de montage en weet u zeker dat het goed gebeurt!

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een overkapping aan huis

Een overkapping aan huis van Gouden Hamer Overkappingen kent talloze voordelen. Denk aan:

  • Meer ruimte aan uw woning
  • Een sfeervolle uitstraling
  • De ideale investering voor de waarde van uw woning
  • Wij leveren snel en kunnen u helpen met de montage
  • Persoonlijk contact
  • Duurzaam, sterk en weerbaar tegen de elementen

Waarom een overkapping aan huis?

Een overkapping aan huis is niet alleen een goede sfeermaker, het is ook nog eens een waardevolle investering die extra waarde toevoegt aan uw woning. Een overkapping van Gouden Hamer Overkapping is duurzaam, gaat jarenlang mee en geeft uw woning een gloednieuwe uitstraling. Als u graag van de buitenwereld geniet is een overkapping aan huis de perfecte oplossing.

De buitenwereld beleeft u nóg beter als u kiest voor een glazen overkapping. Deze overkapping is ideaal voor in de tuin en kan ook goed los van uw woning staan. Het biedt een nieuwe, moderne locatie voor natuurliefhebbers of mensen met groene vingers. Het brengt u nog meer in contact met de natuur en de omgeving en levert daarom meer op dan enkel een moderne uitbreiding van uw woning. Het geeft u een plek voor ontspanning en rust.

De meest duurzame en weerbare oplossing voor een overkapping aan huis is een aluminium overkapping. De aluminium overkappingen van Gouden Hamer Overkappingen zijn enorm duurzaam, weerbaar tegen de elementen en ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Aluminium is daarnaast ook zeer brandveilig en licht van gewicht.

Wat kost een overkapping aan huis?

De kosten van een overkapping aan huis kunnen veel verschillen. Alles is afhankelijk van het formaat en de materialen. Daarnaast kunt u ook meerdere extra opties kiezen voor bij uw overkapping. Ook is het mogelijk om het monteren en installeren aan onze experts over te laten. Zo weet u zeker dat alles zit zoals het hoort en er geen gekkigheden bij komen kijken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw overkapping aan huis.

Wat onze klanten zeggen

portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten