Glazen Overkapping 

Bent u een groot liefhebber van alles wat met de natuur te maken heeft? Dan kunnen wij een glazen overkapping zeker aanraden. Door een glazen overkapping krijgt u de ultieme beleving van de buitenwereld en mist u geen detail van de natuur. De grote glazen wanden van de overkapping bieden elk seizoen de ideale oplossing om de dynamiek en pracht van uw tuin en omgeving mee te krijgen. Bij Gouden Hamer Overkappingen helpen wij u graag met de juiste keuze die bij uw wensen past.

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een glazen overkapping

Een glazen overkapping biedt veel verschillende voordelen. Denk aan:

  • Een heerlijke plek voor de zon in de zomer
  • Beschutting tegen wind en kou in de winter
  • Het hele jaar door genieten van uw tuin
  • Makkelijk schoon te maken
  • Vlotte montage

Waarom een glazen overkapping?

De keuze voor een glazen overkapping is ideaal voor natuurliefhebbers. Als u graag dichter bij de natuur staat en meer contact met de buitenwereld wenst dan zijn de glazen overkappingen van Gouden Hamer Overkappingen de perfecte keuze. Neem gerust contact op om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Een glazen overkapping kunt u kiezen vanwege het gemakkelijke schoonmaken, maar ook vanwege de grote hoeveelheid accessoires die mogelijk zijn. Zo kunt u uw overkapping uitbreiden met glazen schuifdeuren en kunt u er een mooie tuinkamer van maken. U kunt voor verschillende soorten glas kiezen met verschillende gradaties in lichtdoorlatendheid. Op deze manier kiest u zelf voor de uitstraling van de glazen overkapping. Niet enkel vanaf de buitenkant, maar ook vanaf de binnenkant.

U kunt al uw wensen kwijt in onze glazen overkappingen. Onze experts staan klaar om u van gedegen advies te voorzien en alle vragen die u heeft te beantwoorden. Is de glazen overkapping de juiste keuze voor u? Neem dan gerust contact op.

Wat kost een glazen overkapping?

De kosten van glazen overkapping kunnen sterk variëren. Het hangt vooral af van de maat van uw glazen panelen/. Daarnaast kunt u voor uw glazen overkapping diverse extra opties kiezen. Montage en installatie kunt u ook overlaten aan onze experts. Zo weet u zeker dat alles is zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw glazen overkapping op maat.

Wat onze klanten zeggen

portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten