Aluminium Overkapping 

Een veelzijdige uitbreiding van uw huis en tuin kan zomaar een aluminium overkapping zijn. Het biedt een rustige plek voor ontspanning en heeft een moderne uitstaling. Een aluminium overkapping maakt het mogelijk uw woonruimte uit te breiden en tegelijkertijd ook van de buitenwereld te genieten. Daarnaast is een overkapping enorm weerbaar tegen de elementen en gaat het dus lang mee. Bij Gouden Hamer Overkappingen helpen wij u graag aan de juiste aluminium overkapping. Onze aluminium overkappingen zijn kwalitatief, makkelijk te onderhouden en houden het soms onstuimige Nederlandse weer lang vol. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en persoonlijk advies.

Overkappingen bij Gouden hamer is altijd een lust voor het oog

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie.

Hoe wij te werk gaan

1

Gratis offerte aanvraag

2

Akkoord op offerte

3

inmeten en afleveren

Waarom kies je voor ons?

Gouden Hamer is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Vakmanschap

5 star review

Offerte op maat

A producten

kwaliteit

tevredenheid

Voordelen van een aluminium overkapping

De voordelen van een aluminium overkapping bij Gouden Hamer overkappingen zijn talloos:

  • Ruime keuze in opties en accessoires
  • Duurzaam en enorm gemakkelijk in onderhoud
  • Ideale prijs/ kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijke overkapping
  • Persoonlijke begeleiding en advies

Waarom een aluminium overkapping?

Een aluminium overkapping kiest u vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden en combinaties die u kunt maken. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u kiezen voor een vrijstaande overkapping, of een overkapping die aan uw woning vastzit. Beide opties geven u in korte tijd een grote hoeveelheid extra leef- en woonruimte. Een aluminium overkapping creëert in korte tijd snel ruimte voor een grote zithoek of eetruimte.

Een populaire keuze is een aluminium overkapping gecombineerd met glas. Met een glazen dak en glazen schuifdeuren kunt u een overkapping laten plaatsen die in de winter genoeg licht doorlaat en ’s zomers makkelijk opengezet kan worden voor een grote hoeveelheid frisse, koele lucht. Een aluminium overkapping geeft een schitterende uitstraling en is een zeer moderne toevoeging.

U kunt zelf kiezen hoe uw overkapping eruit komt te zien. Onze experts kunnen u helpen om een volledig op maat gemaakte aluminium overkapping te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en volledig past bij de huidige uitstraling van uw woning. Het is dé ideale investering om meer te genieten en te ontspannen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wat kost een aluminium overkapping?

De kosten van een aluminium overkapping variëren sterk. Het hangt vooral af van de maat/grootte van uw overkapping en welke extra opties u graag mee wilt nemen. Daarnaast kunt u ook de montage en installatie overlaten aan onze experts. Zo weet u zeker dat alles is zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe aluminium overkapping.

 

Wat onze klanten zeggen

portfolio

Bekijk onze voorgaande projecten