Overkapping

Wilt u langer van uw tuin genieten? Dan is een overkapping de ideale oplossing. Met een overkapping creëert u wat extra ruimte aan uw woning waar het zowel tijdens de zomer- als wintermaanden comfortabel en aangenaam is. Een overkapping biedt beschutting tegen wind, regen en zon. Bij Gouden Hamer Overkappingen leveren en monteren wij kwalitatieve overkappingen, volledig afgestemd op uw wensen. 

Overkappingen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. Denk aan hout, glas en aluminium. Vanwege de vele mogelijkheden van materiaal, vorm en kleur is er altijd een passend overkapping voor ieder zijn wensen!

$

Overkapping experts

$

Ook bereikbaar voor onderhoud

info@goudenhameroverkappingen.nl

Moderne overkappingen voor extra leefruimte.

Moderne overkappingen voor extra leefruimte 

Overkappingen kunt u in allerlei soorten en maten laten maken. Gaat u voor een moderne uitstraling, dan zijn overkappingen van bijvoorbeeld glas en aluminium de ideale oplossing. Ze geven een zeer moderne uitstraling. Je hebt hierin de keuze uit verschillende afwerklijsten waardoor je een overkapping volledig kan laten aansluiten bij uw type woning. Omdat het aan uw woning vastzit kunt u het hele jaar door genieten van de extra leefruimte. Een overkapping biedt een ideale plek voor ontspanning of om samen te komen met de familie.

$

Snelle en Betrouwbare Overkappingen

$

Goed getraind personeel

Specificaties

Staanders van 136x136mm

Aluminium: Volgens DIN EN 755-2 dikte van 3.0 MM

Extra sterke 6063-T6 aluminium

Bevestigingsmaterialen: volgens diverse DIN-specificaties

Poedercoating: 80-100Mµ poedercoating (RAL 7016/9005/7001)

Exolon polycarbonaat platen: 16 mm dikte, meerwandig, éénzijdig UV-bestendig

Regenafvoer is integreerbaar in de staander

Ronde goot / Vlakke goot

Voordelen van een overkapping

Een overkapping is een verlengstuk van uw huis

U kunt bijna het gehele jaar buiten zitten

Een terrasoverkapping biedt koelte overdag en warmte in de avond

Creëert een gevoel van intimiteit

Met een overkapping in uw tuin kunt u de tuinspullen laten staan

Een overkapping is een meerwaarde voor uw huis

Uw overkapping vakkundig en snel laten plaatsen 

U wilt niet te lang wachten voor u kunt genieten van uw eigen overkapping? Dan zit u bij Gouden Hamer Overkappingen goed. Wij monteren vakkundig en snel, zodat het genieten kan beginnen. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van overkappingen kunnen wij u kwaliteit garanderen. U krijgt bij ons garantie op de montage en op alle materialen, zodat u er zeker van bent lang te kunnen genieten van uw overkapping.

Wat kost een overkapping?

De kosten van een overkappingen hangen af van het materiaal wat er wordt gebruikt voor de overkapping. Ook hebben de grote, wel of geen verlichting en wel of geen glazen schuifwanden invloed op de kosten. Er is dus geen kant en klare prijs. Veel mensen kiezen voor een overkapping met glazen schuifwanden, zodat je nog meer van je overkapping kan genieten. Daarnaast liggen de kosten voor een overkapping veel lager dan voor een aanbouw. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw overkapping? Vraag dan gratis een offerte aan.

De mogelijkheden van een overkapping bij Gouden Hamer Overkappingen 

Langer genieten van de buitenlucht; wie wil dat nou niet? We zien dat er steeds vaker wordt gekozen voor een overkapping omdat het een superfijne toevoeging is voor uw woning. U kunt niet alleen langer genieten van uw tuin, maar het geeft ook een meerwaarde aan uw woning. Kiest u voor een overkapping dan zijn er veel mogelijkheden:

Aluminium overkapping 

Het fijne aan een aluminium overkapping is dat u er weinig onderhoud aan heeft. Af en toe de spinnenwebben eraf halen, maar dat zal het ook wel zijn. Daarnaast roest een aluminium overkapping ook niet. Het vereist dus minder onderhoud dan overkappingen van andere materialen. Als u een aluminium overkapping kiest, dan kiest u voor flexibiliteit in kleuren vormen en stijlen. Lees meer over een aluminium overkapping 

Overkapping aan huis 

Een overkapping aan huis is ideaal om een extra plek met schaduw toe te voegen aan uw tuin, schuur of garage. Ook kunt u het gebruiken naast een zwembad of aangelegen water waardoor u ook uit de zon kunt zitten tijdens mooie zomerse dagen. Lees meer over een overkapping aan huis

Glazen overkapping 

Een glazen overkapping biedt gemak en een moderne uitstraling. Ze passen bij nagenoeg elke woning en bieden in elk seizoen van het jaar een goede plek om te ontspannen. Ook tijdens de koudere dagen is een glazen overkapping een fijne plek om toch wat van het buitenleven te mogen genieten. De glazen panelen van de overkappingen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt die goed schoon te maken zijn en jarenlang meegaan. Lees meer over een glazen overkapping

Vrijstaande overkapping 

Met een vrijstaande overkapping creëert u dé ideale plek om van de natuur of uw hobby te genieten. Het verschil met een standaard overkapping is dat deze niet aan uw woning vastzit. U kunt dus zelf een mooie plek uitzoeken om de overkapping te plaatsen. Een vrijstaande overkapping met glazen schuifwanden wordt ook wel een tuinkamer genoemd. Stelt u hem samen met veel glas en ruimte, of houdt u meer van de karakteristieke look van een houten overkapping? Lees meer over een vrijstaande overkapping

 

Tuinoverkapping 

Als u graag in uw tuin zit is een tuinoverkapping de ideale oplossing. Door het plaatsen van een voordelige tuinoverkapping van Gouden Hamer kunt u de ambiance van uw tuin nog beter ervaren. Geniet van de bloeiende lente, de actieve zomer en de enorme hoeveelheid kleuren van de herfst met een passende tuinoverkapping. Lees meer over een tuinoverkapping 

 

Overkapping aan uw schuur 

Heeft u een schuur in de tuin staan? Ook daar kunt u een overkapping aan laten installeren. Dit kan bijvoorbeeld perfect zijn als u een werkplaats heeft waar u net wat meer ruimte nodig heeft. Ook kunt u met een overkapping een extra zitplek maken zodat u kunt ontspannen wanneer dit even nodig is. Lees meer over een overkapping aan een schuur 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt weten welke overkapping het beste bij uw wensen past?
Lees dan hier de meeste gestelde vragen of stel uw vraag via het contactformulier.

Waarom zijn sommige overkappingen van aluminium?

Aluminium is ontzettend veelzijdig. Waar een houten veranda bij slecht onderhoud kan rotten of van kleur verschiet, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en onderhoudsarm. Aluminium biedt daarnaast de mogelijkheid om grote overspanningen te creëren, waardoor er veel mogelijkheden zijn qua design. Daarnaast kunnen onze aluminium producten 100% hergebruikt worden, wat het materiaal ook nog eens duurzaam maakt.  

Waar kan ik mijn overkapping of veranda plaatsen?

Het staat u uiteraard vrij om de beste plek in uw tuin te kiezen voor de aanbouw van uw overkapping of veranda. Bij ons is alles mogelijk. Zo kunt u de overkapping of veranda aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Een vrijstaande veranda staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Deze optie is ideaal als u achterin de tuin tot laat zonlicht heeft.

Waarmee kan ik mijn overkapping uitbreiden?

Gouden Hamer Overkappingen biedt een uiteenlopend assortiment opties en accessoires om uw overkapping of veranda helemaal naar wens te maken.  Zo kun u uw veranda overkapping uitbreiden tot een volledige tuinkamer met glazen zijwanden, zonwering of schuifwanden. Daarnaast bieden wij accessoires als LED-verlichting en screens.
Heeft u iets anders in gedachten? Wij denken graag met u mee.

Onze projecten

Hoe wij werken

1

STap 1

Op onze website vraagt u gratis en vrijblijvend een overkapping offerte aan.

2

Stap 2

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Daarna maken wij met u een afspraak voor de inmeting.  

3

Stap 3

Wij komen de inmeting doen. Zo weten we zeker dat de afmetingen van uw droomoverkapping kloppen.

4

Stap 4

Uw droomoverkapping wordt door ons geplaatst. Vervolgens kunt u van uw droomtuin genieten.

Stel niet langer uit en ga voor uw overkapping!