Gratis Dimbaar LED-verlichting

Vraag vrijblijvend informatie aan. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een voorstel in je mail.

Kwaliteit

Snelle service

Tot 10 jaar garantie

Overkappingen op maat!

Goudenhamer overkappingen heeft verschillende overkappingen die het mogelijk maken om net die paar uur langer van je tuin te genieten. Uiteraard worden al deze producten op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze professionele medewerkers. Zo weet je zeker dat je geniet van een product met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tot 10 jaar garantie

Altijd scherpe prijzen

Snelle service

5+ jaar ervaring

Op maat gemaakte offerte

Vakkundig gemaakt en geplaatst

Vraag vrijblijvend een
offerte aan nu tijdelijk GRATIS dimbaar led-verlichting

De voordelen van een overkapping

in je tuin

Sfeer

Een overkapping zorgt voor meer sfeer in uw tuin. U creëert een behaaglijke zithoek waar u, ook bij minder goed weer, lekker buiten kunt zitten.

Extra buitenruimte

Ook is een overkapping ideaal om uw tuinset, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Een extra buitenruimte waar u veel plezier van zult hebben.

Zon en regen tegenhouden

Een van de belangrijkste voordelen en functies van een terrasoverkapping is de zonwerende werking. Je kunt, ook als het extreem heet is, lekker beschut op je terras zitten. Omgekeerd geldt hetzelfde bij slecht weer: als het regent werkt een terrasoverkapping als een beschermende paraplu. Jij kunt lekker op jouw terras zitten, zelf van een barbecue genieten, terwijl het om jou heen kleddernat is.

Portfolio

Een greep uit onze overkappingen op maat zie je hieronder.