Glazen schuifwand voor je overkapping nodig?

Vraag vrijblijvend informatie aan. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een voorstel in je mail.

Kwaliteit

Snelle service

Tot 10 jaar garantie

Enige tijd geleden een veranda gebouwd of op zoek naar een glazen schuifwand voor je overkapping?

Snelle levering van de glaspanelen, eenvoudige montage van de benodigde profielen en kwaliteit van het geheel. We beperken ons niet tot standaard afmetingen, ook met maatwerk helpen we u graag.

We leveren een mooi product, jouw veranda of overkapping krijgt zo een flinke update. Een update waar je echt veel plezier van gaat hebben. Dat is pas investeren, direct resultaat!

Het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten en het eindresultaat van de geplaatste glaswanden. Dat maakt ons trots op Goudenhamer Overkappingen!

Tot 10 jaar garantie

Altijd scherpe prijzen

Snelle service

5+ jaar ervaring

Op maat gemaakte offerte

Vakkundig gemaakt en geplaatst

Vraag vrijblijvend een
 offerte aan

De voordelen van glazen schuifwanden:

Kwaliteit en een scherpe prijs

We hanteren scherpe prijzen, dit is mede mogelijk doordat wij geen showroom hebben. Ons systeem is eenvoudig, vandaar dat we bij veel klanten alleen leveren. 

Extra buitenruimte

Ook is een overkapping met glazen schuifwanden ideaal om uw tuinset, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Een extra buitenruimte waar u veel plezier van zult hebben.

Een glazen schuifwand verrijkt je beleving

Met een glazen schuifwand zet je het slechte weer voorgoed buiten de deur, letterlijk buiten de glazen schuifwand. Onder de overkapping met goed weer is het dé plek om te genieten en ook met slecht weer kan dit prima. Door dat ze perfect aansluiten op iedere overkapping van elk merk is deze geschikt voor iedereen. Hoe groot is jouw overkapping of het deel dat je graag wilt voorzien van een glazen schuifwand? Vul je afmetingen in en kijk hoe scherp onze prijzen zijn!

Portfolio

Een greep uit onze schuifwanden op maat zie je hieronder.